Versões compatíveis
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Proteína
- 57.8 g
- Hidratos de carbono
- 48.5 g
- Gordura
- 237.1 g
- Gordura saturada
- 67 g
- Fibra
- 25.1 g
- Sódio
- 7348.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mulled wine
15min
Parmesan gelato
4h 30min
Tuna avocado bowl
45min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Cauliflower mash
25min
Steak tartare
30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Cauliflower flammkuchen
1h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Smashed pea and bean dip
30min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min