Dispositivos e acessórios
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Blue cheese dressing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pickled cucumbers cut into halves2
-
garlic clove1
-
blue cheese plus extra to serve60 - 80 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream90 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
Grilled cabbage and bacon
-
white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)½
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
rindless bacon rashers100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
7348.5 mg
Proteína
57.8 g
Energia
10824.2 kJ /
2577.2 kcal
Gordura
237.1 g
Fibra
25.1 g
Gordura saturada
67 g
Hidratos de carbono
48.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and avocado eggs
88h
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Creamy tomato and basil soup
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Broad bean bruschetta
30min
Turmeric fish
30min
Avocado dressing
10min
Miso dressing
5min
Caramelised balsamic reduction
30min