Dispositivos e acessórios
Barbecued Mexican street corn
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.9 mg
Proteína
6.6 g
Energia
2422.4 kJ /
579 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Swicy fig and Brie wonton cups
Keine Bewertungen
Classic beef burgers
1 Std.
Tequila kiwi smash
5 Min
Candied Peanuts
10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Steamed Frankfurter Sausages
20 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min