Dispositivos e acessórios
Barbecued Mexican street corn
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.9 mg
Proteína
6.6 g
Energia
2422.4 kJ /
579 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Espresso martini
5min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Everyday gourmet butter
35min