Dispositivos e acessórios
Barbecued Mexican street corn
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.9 mg
Proteína
6.6 g
Energia
2422.4 kJ /
579 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Apple strudel
1h 20min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Green Power Smoothie Bowl
5min
Teriyaki deli chicken
40min
Tuatua fritters
45min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Zucchini cheddar slice
45min
Chilli and cheese nachos
35min