
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 150 g brown onion cut into halves, then cut into thin slices and segments separated
- 1 tsp mustard seeds
- 1 ½ tsp salt plus extra to season
- 3 - 4 tsp curry powder (see Tips)
- 1 tbsp garam masala (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 500 g water
- 700 - 800 g cauliflower cut into bite-sized pieces (3 cm)
- ground black pepper to season
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 100 g natural yoghurt plus extra to serve
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 g lemon juice
- 70 g dried apricots cut into small pieces (5 mm)
- 1 green capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 180.1 kcal / 756.3 kJ
- Proteína
- 7.6 g
- Gordura
- 8.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.1 g
- Fibra
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Sódio
- 620.6 mg
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