
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers drained
- 40 g mixed baby leaf salad to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 528.8 kcal / 2212.4 kJ
- Proteína
- 32.2 g
- Gordura
- 31.8 g
- Hidratos de carbono
- 30.4 g
- Fibra
- 6.3 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Sódio
- 435.4 mg
Receitas alternativas
Mediterranean vegetable bake
50min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Smoked salmon slice
2h 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min