Salmon, asparagus and potato salad

Salmon, asparagus and potato salad

4.7 55 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
2 portions

Ingredientes

  • garlic clove
    ½
  • fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • lemon zest only, no white pith (optional)
    ½
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sour cream
    80 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • water
    900 g
  • potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
    250 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
    250 g
  • green asparagus ends trimmed and cut into quarters
    1 bunch
  • pickled capers drained
    20 g
  • mixed baby leaf salad to serve
    40 g

Nutrição por 1 portion

Energia 528.8 kcal / 2212.4 kJ
Proteína 32.2 g
Gordura 31.8 g
Hidratos de carbono 30.4 g
Fibra 6.3 g
Gordura saturada 9.5 g
Sódio 435.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...