Versões compatíveis
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 58.5 g
- Gordura saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sódio
- 1518.3 mg
Receitas alternativas
Banana Nice cream
5 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Easy citrus pie
1h
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min