Pumpkin Curry

Pumpkin Curry

4.2 54 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • ground coriander
    1 tbsp
  • cumin seeds
    2 tsp
  • cardamom seeds
    ½ tsp
  • dried ground turmeric
    1 tsp
  • ground cloves
    1 pinch
  • fresh ginger peeled, in pieces
    2 in.
  • garlic cloves peeled
    4
  • dried red chilies
    3
  • dried bay leaves
    2
  • cinnamon stick (2 in.)
    1
  • curry leaves (opcional)
    15
  • coconut oil
    2 oz
  • yellow onions thinly sliced
    12 oz
  • vegetable stock
    8 oz
  • coconut milk
    4 oz
  • salt
    1 tsp
  • small sugar pumpkin peeled and cubed (1 in.)
    30 oz
    30 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
  • raw cashews, unsalted
    6 oz
  • cooked rice to serve (see Tip)
  • dried cranberries to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 8 g
Energia 1481 kJ / 354 kcal
Gordura 27 g
Fibra 6 g
Hidratos de carbono 27 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...