Versões compatíveis
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 67.1 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 1531.4 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Carrot and coriander soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Mushroom soup
30 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli almond soup
30 min