
Versões compatíveis
Warm capsicum and tomato salad with olives
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 yellow capsicums flesh pierced
- 1 red capsicum flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 169.2 kcal / 710.7 kJ
- Proteína
- 5.4 g
- Gordura
- 11.6 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 2.1 g
- Sódio
- 772.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Curried cauliflower salad
40min
Fresh fennel salad
10min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Chipotle bean and corn salad
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Steamed greens with lemon feta
20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Carrot, feta and mint salad
40min
Sweetcorn and black rice salad
1h