Dispositivos e acessórios
Furikake
Preparação 5min
Total 5min
100 g
Ingredientes
-
sesame seeds50 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
nori sheets cut into pieces2
-
bonito flakes (see Tips)20 g
-
dried shrimp (see Tips)10 g
-
caster sugar (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
4681.2 mg
Proteína
35.1 g
Energia
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Gordura
28.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Shallot Oil
25 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min