Dispositivos e acessórios
Kalamata Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
837 kJ /
200 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Sorbet
8h 30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Nicoise Salad
1h 15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Tuna Tapenade
5min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Rice
30min
Risotto with Broccolini
35min
Tomatillo Salsa
20min