Dispositivos e acessórios
Kalamata Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
837 kJ /
200 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asparagus Cream Soup
25min
Chocolate Mousse
3h 20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Baba Ghanoush
1h 30min
Almond Dip
10min
Mushroom Risotto
30min
Hawaiian Coleslaw
15min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Basil Pesto
10min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min