Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
17 oz
Ingredientes
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
554.2 mg
Proteína
15.1 g
Energia
961.4 kJ /
229.8 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegetable Stock Paste
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Mushroom Risotto
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Tuna Tartare
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tortilla Soup
25min