Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
17 oz
Ingredientes
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
554.2 mg
Proteína
15.1 g
Energia
961.4 kJ /
229.8 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Kalamata Tapenade
5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Mushroom Risotto
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Beet Hummus
20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min