![Chicken and Farro Harvest Salad Chicken and Farro Harvest Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49841894-5C52-4E16-BEE5-9481033E5DB2/Derivates/BD3D42AB-4F25-4AA8-8AC8-C0D380437254.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1791 kJ / 428 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gazpacho
1h 15min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Minestrone
45min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Nenhuma avaliação
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min