Dispositivos e acessórios
Lentil Moussaka
Preparação 25min
Total 3h 30min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
vegetarian hard cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1863 kJ /
443 kcal
Gordura
25 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil moussaka
2h 20min
Pea and Courgette Tarts
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min