
Dispositivos e acessórios
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
tomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
fresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Nutrição por 1 portion
Energia
375 kcal /
1568 kJ
Proteína
43.3 g
Gordura
18.9 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A Taste of the Med
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda