Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lemon Feta
- 1 lemon, thin peelings of skin only, no white pith
- 200 g feta cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper
Beef
- 5 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 50 g tomato purée
- 400 g tinned whole tomatoes
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1000 g rump steak, cut in pieces (2-3 cm)
- 240 g tinned kidney beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3095 kJ / 736 kcal
- Proteína
- 67.8 g
- Hidratos de carbono
- 17.2 g
- Gordura
- 43 g
- Fibra
- 7.6 g
Receitas alternativas
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chilli Con Carne
35 min
Chicken Garam Masala
50 min
Butter Chicken
50 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min