Dispositivos e acessórios
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
231 kcal
Gordura
15 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Easter Menu
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Detox Salad
10min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Beetroot Salad
10min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min