Dispositivos e acessórios
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Preparação 35min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
500 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1832 kJ /
444 kcal
Gordura
39 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Nenhuma avaliação
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Fish and Avocado Loaf
2h
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Korean Ramen with Tofu
50min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Cucumber Soup
25min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min