Dispositivos e acessórios
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Preparação 25min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1796.8 mg
Proteína
90.9 g
Energia
6786.5 kJ /
1622 kcal
Gordura
118.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
56.4 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Steak Sauce
30min
Cuban Sandwich
17h
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Paella
30min
Thanksgiving Gravy
20min