![Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5e1bfc1-d672-448c-8035-9a921b9919dd/Derivates/5bde7a5e-62af-4790-aed8-163b8534805b.jpg)
Versões compatíveis
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Proteína
- 90.9 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Gordura
- 118.8 g
- Gordura saturada
- 56.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1796.8 mg
Receitas alternativas
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Southern Fried Chicken
50 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 phút
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Boston Clam Chowder
55 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min