Chinese pork with vegetables
TM6

Chinese pork with vegetables

4.4 ( 279 avaliações )

Ingredientes

  • 600 g pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 g soy sauce
  • 300 g dried rice noodles
  • 50 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp fresh ginger grated
  • 150 g red onion cut into wedges
  • 150 g red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 150 g carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 1280 g water
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 70 g oyster sauce
  • 1 tsp brown sugar
  • 100 g snow peas trimmed
  • 150 g baby bok choy roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 fresh long red chilli sliced diagonally
  • 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
  • 2 spring onions/shallots sliced diagonally

Nutrição
por 1 portion
Energia
486 kcal / 2041 kJ
Proteína
31.7 g
Gordura
11.3 g
Hidratos de carbono
60.3 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Sódio
1444.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas