Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g pork fillet, cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh ginger, grated
- 150 g red onion, cut into wedges
- 150 g red capsicum, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 150 g carrot, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 70 g oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 100 g snow peas, trimmed
- 150 g baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh long red chilli, sliced diagonally
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, sliced diagonally
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2041 kJ / 486 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Hidratos de carbono
- 60.3 g
- Gordura
- 11.3 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 1444.2 mg
Receitas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken teriyaki
20 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Sticky chicken
24h 35min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1h
Sticky Chilli Beef
55min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Sweet and sour pork
40 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min