Dispositivos e acessórios
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
346 mg
Proteína
2.5 g
Energia
494.3 kJ /
118.1 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Versatile smooth soup
45min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Community fave brown rice salad
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min