Dispositivos e acessórios
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
346 mg
Proteína
2.5 g
Energia
494.3 kJ /
118.1 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Sweet potato lentil pie
50min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Whitebait fritters
35min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Chilli and cheese nachos
35min
Spinach and leek frittata
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Community fave brown rice salad
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min