Dispositivos e acessórios
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Preparação 30min
Total 55min
25 pieces
Ingredientes
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
216.5 mg
Proteína
5.1 g
Energia
442.8 kJ /
105.8 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cottage pie
1h 30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Filo chicken pie
45min