Dispositivos e acessórios
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
Preparação 10min
Total 45min
6 pieces
Ingredientes
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
streaky bacon cut into pieces100 g
-
onion peeled, cut into quarters100 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm), plus extra to serve125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
tomato chutney plus extra to serve(see Tips)120 g
Nutrição por 1 piece
Energia
525.3 kcal /
2197.7 kJ
Proteína
16 g
Gordura
31.4 g
Hidratos de carbono
45.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
17.7 g
Sódio
953.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cafe-style muffins
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia