Versões compatíveis
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1568 kJ / 374 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 14 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 1280 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Kedgeree
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min