Versões compatíveis
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1568 kJ / 374 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 14 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 1280 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Creamed Cod
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min