![Moroccan Quorn with Bulgar Wheat Moroccan Quorn with Bulgar Wheat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AAF278BA-A992-43F9-AD37-FD829E35B7B2/Derivates/B7A03497-D9FC-40BF-AB8C-228755946A39.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiced Quorn
- 70 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 350 g Quorn mince
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 550 g water
- 250 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 10 dried apricots, pitted, halved
Bulgar Wheat
- 200 g bulgar wheat
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
- 1 dash olive oil
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 30 g lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1267 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 17.8 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 12 g
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