Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
TM6 TM5 TM31

Moroccan Quorn with Bulgar Wheat

3.7 (29 avaliações )

Ingredientes

Spiced Quorn

  • 70 g onions, quartered
  • 25 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 350 g Quorn mince
  • 1 Tbsp ground cumin
  • 1 Tbsp ground coriander
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp ground turmeric
  • 550 g water
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 10 dried apricots, pitted, halved

Bulgar Wheat

  • 200 g bulgar wheat
  • 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
  • 1 dash olive oil
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 30 g lemon juice

Nutrição
por 1 portion
Energia
1267 kJ / 303 kcal
Proteína
17.8 g
Hidratos de carbono
31 g
Gordura
12 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas