Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
TM6 TM5

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 (36 avaliações )

Ingredientes

  • 1200 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
  • 1 garlic clove
  • 2 anchovy fillets, in oil, drained
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1960 kJ / 471 kcal
Proteína
29 g
Hidratos de carbono
20 g
Gordura
29 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
1225 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas