Versões compatíveis
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteína
- 57 g
- Hidratos de carbono
- 82 g
- Gordura
- 51 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1949 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min