Versões compatíveis
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteína
- 57 g
- Hidratos de carbono
- 82 g
- Gordura
- 51 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1949 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Étouffée
45min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Miso Carbonara Udon
25min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Alpine Macaroni
45min
Breakfast Bread Pudding
50min