Dispositivos e acessórios
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Preparação 20min
Total 2h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
garlic cloves8
-
olive oil50 g
-
salt3 tsp
-
ground black pepper6 pinches
-
onions quartered100 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour5 Tbsp
-
pork cheeks (approx. 90 g each)8
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)220 - 250 g
-
sour cherry jam25 g
-
beer, fruit beer of choice (see tip)cherry beer330 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
balsamic vinegar20 g
-
tenderstem broccoli350 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1949 mg
Proteína
57 g
Energia
4366 kJ /
1044 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook Mode
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Smoky Pork and Beans
3h
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1h 55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Étouffée
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Beef in Stout
1h 40min