
Dispositivos e acessórios
Italian Sausage and Orzo Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pork sausages Italian (see tip), skins removed, broken up400 g
-
Italian seasoning (see tip)2 tsp
-
dried chilli flakes (opcional)½ tsp
-
dry white wine160 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
orzo180 g
-
boiling water (see tip)600 - 700 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
533 kcal /
2231 kJ
Proteína
31 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
43 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
1070 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda