Dispositivos e acessórios
Vegetable Patties
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Cucumber Yogurt Sauce
-
cucumber in pieces4 oz
-
plain yogurt6 oz
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt⅛ tsp
Vegetable Patties
-
dried garbanzo beans8 oz
-
curry powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
20 fresh parsley leavesfresh cilantro leaves20
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
onion in pieces3 oz
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
large eggs2
-
water2 oz
-
frozen peas3 oz
-
fresh sweet corn kernels2 oz
-
vegetable oil to fry
-
mixed salad greens to serve
-
ground paprika to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
539 mg
Proteína
13 g
Energia
1134 kJ /
271 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheap Eats
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Green Pea Fritters
20min
Greek Lentils and Rice
40min
Pasta Primavera
50min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Quinoa Patties
1h
Thai Curry Noodles
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Black Bean Walnut Patties
35min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Cornbread Pie
1h 25min