Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 (12 avaliações )

Ingredientes

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
  • 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves, to garnish
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1301 kJ / 311 kcal
Proteína
16 g
Hidratos de carbono
43 g
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Fibra
7 g
Sódio
1478 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas