![Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1905f706-d7d2-47e5-b7fc-278cf28d31bf/Derivates/b8d05d0d-0b33-4cb0-8c62-05111a85744b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1301 kJ / 311 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1478 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Curried Lentils
5h 15min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Eggplant and Almond Dip
20min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50min