Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 13 avaliações
Preparação 10min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

  • brown rice
    9 oz
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    24 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • tuna, packed in water drained, flaked
    2 cans
  • artichoke hearts, marinated drained, halved
    10 oz
  • mixed olives drained, pitted, halved
    6 oz
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese (opcional) shaved, to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1478 mg
Proteína 16 g
Energia 1301 kJ / 311 kcal
Gordura 9 g
Fibra 7 g
Gordura saturada 1 g
Hidratos de carbono 43 g

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