Dispositivos e acessórios
Salmon with Aromatics at 50°C
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
248 mg
Proteína
28 g
Energia
1689 kJ /
407 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook and Sous-vide
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Browned Turkey Strips
15min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min