Versões compatíveis
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Fish and Marinade
- 50 g roasted peanuts, salted
- 2 garlic cloves
-
4
fresh kaffir lime leaves (see tip)
ou 5 g grated lime zest - 20 g fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)
-
40
g Thai red curry paste
ou 40 g Thai yellow curry paste - 50 g coconut cream
-
4
red snapper fillets, skin on (200-250 g each)
ou 4 cod fillets, skin on (200-250 g each)
Salad
- 15 g lime juice
- 40 g agave syrup
- 1 tsp salt
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 1 cm slices)
- 100 g cucumber, sliced (approx. 3 mm)
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 1 - 2 fresh chillies, thinly sliced (3 mm) (optional)
- 10 g fresh lemon grass, white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
Garnish
- 1 fresh chilli, thinly sliced (2 mm) (opcional)
- 1 lime, cut in wedges
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1754 kJ / 419 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 15 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 763 mg
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