Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Salmon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Steak au Poivre
20min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min