Dispositivos e acessórios
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
Preparação 5min
Total 20min
5 portion
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots100 g
-
fresh red chillies deseeded50 g
-
fresh bird’s-eye chillies3
-
small dried anchovies rinsed30 g
-
salt½ tsp
-
vegetable oil70 g
-
100 g water spinach, cut into pieces (3 cm)yardlong beans diagonally cut into thin slices (3 cm)100 g
-
cooked rice (see tips)700 g
-
fried ikan bilis (toasted dried anchovies), to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
992 kJ /
237 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Lemak
45min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Fried Beehoon
20min
Nasi Lemak
45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min