Dispositivos e acessórios
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
Preparação 5min
Total 20min
5 portion
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots100 g
-
fresh red chillies deseeded50 g
-
fresh bird’s-eye chillies3
-
small dried anchovies rinsed30 g
-
salt½ tsp
-
vegetable oil70 g
-
100 g water spinach, cut into pieces (3 cm)yardlong beans diagonally cut into thin slices (3 cm)100 g
-
cooked rice (see tips)700 g
-
fried ikan bilis (toasted dried anchovies), to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
992 kJ /
237 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Fried Beehoon
20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nasi Lemak
45 min
Chicken Porridge
35 min