Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Sausage Ragù
Preparação 20min
Total 2h 25min
4 portions
Ingredientes
Sous-Vide Sausage
-
yellow onions halved2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces14 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Assembly and Serving
-
white wine2 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh basil leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
878 mg
Proteína
16.8 g
Energia
1810.6 kJ /
432.8 kcal
Gordura
35.5 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Baked Chili Beans
50min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Spaghetti Carbonara
25min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1h 45min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Chicken Parmesan
1h 10min