Dispositivos e acessórios
Cauliflower Tabbouleh
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min