Dispositivos e acessórios
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773 mg
Proteína
5 g
Energia
1029 kJ /
246 kcal
Gordura
13 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Fish Tacos
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Cauliflower Steaks
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min