Dispositivos e acessórios
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773 mg
Proteína
5 g
Energia
1029 kJ /
246 kcal
Gordura
13 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Pumpkin Chili
50min
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min