Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Orange Balsamic Vinaigrette
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz shallots, quartered
- ½ oz orange peel, thin peel only, no pith
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- ½ oz balsamic vinegar
- ½ oz honey
Quinoa Salad
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 16 oz baby beets, small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)
- 6 oz feta cheese, crumbled
- 4 oz chopped pistachios, unsalted
- orange segments, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2105 kJ / 503 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Southwest Quinoa
40 min
Mediterranean Farro Salad
1sa 35 dk
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Maple and Mustard Salmon
20min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Hawaiian Coleslaw
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min