Dispositivos e acessórios
Carrot, Feta and Mint Salad
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864 mg
Proteína
5 g
Energia
916 kJ /
219 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Guacamole
5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
California Stuffed Artichokes
55min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h