Eggplant and Tomato Pasta

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 56 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • olive oil
    1 oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions quartered
    4 oz
  • ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)
    21 oz
    21 oz canned whole tomatoes
  • Italian seasoning
    1 tsp
  • salt or to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • eggplant cut into pieces (¾ in.)
    16 oz
  • dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
    12 oz
  • water
    24 ½ oz
  • fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
    3 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 513 kcal / 2146 kJ
Proteína 19 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 85 g
Fibra 10 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...