Dispositivos e acessórios
Celeriac Remoulade
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
140.7 mg
Proteína
2.5 g
Energia
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Basil Pesto
10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min