Versões compatíveis
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 148 kJ / 36 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 1.8 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Celeriac and Apple Soup
55min
Creamy Courgette Soup
25 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Nenhuma avaliação
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min