Versões compatíveis
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 148 kJ / 36 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 1.8 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Hot Artichoke Dip
30 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 分钟
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 分钟
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Nenhuma avaliação
Classic Zabaglione
15 分钟
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Cheese crackers
2 Std. 30 Min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Walnut Scones
30 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 分钟