Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

5.0 1 avaliação
Preparação 35min
Total 35min
42 pieces

Ingredientes

Beetroot Blinis
  • medium eggs separated
    2
  • cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)
    280 g
  • plain yoghurt
    170 g
  • buckwheat flour
    120 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying, plus extra as needed
    1 Tbsp
Horseradish Cream
  • fresh parsley leaves only
    6 sprigs
  • crème fraîche
    100 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • creamed horseradish
    ½ Tbsp
Assembly
  • crayfish tails, cooked
    100 g

Nutrição por 1 piece

Energia 36 kcal / 148 kJ
Proteína 1.6 g
Gordura 1.8 g
Hidratos de carbono 3 g
Fibra 0.5 g
Gordura saturada 0.9 g
Sódio 70 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...