Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Keine Bewertungen
Miso Marinade
10 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Basil Pesto
10 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Mushroom Risotto
30 Min