Dispositivos e acessórios
Sous-vide Miso Aubergine
Preparação 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Risotto
30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Mint Courgettes
30min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Onion Soup
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sumac and Tahini Houmous
10min