Dispositivos e acessórios
Ravioli Broth with Beef
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
612.7 mg
Proteína
33.9 g
Energia
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Gordura
28.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Pad Thai
45min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Cajun pork rice
1h 15min