Dispositivos e acessórios
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
353.6 mg
Proteína
3.2 g
Energia
470.3 kJ /
112 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Mapo tofu
15min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Braised Yee Mee
30min
Tomato-egg soup
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min