Dispositivos e acessórios
Stir-Fried Beef with Caponata
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
832 mg
Proteína
30 g
Energia
1323 kJ /
317 kcal
Gordura
17 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Dinners
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Tomato and Haddock Rice
50min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1h 30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Chicken Cacciatore
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min