Dispositivos e acessórios
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
Preparação 30min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Flatbreads
-
plain yoghurt350 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Broccoli Pesto
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
broccoli florets300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1100 g
Pork
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic clove1
-
pork loin cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1649 mg
Proteína
32 g
Energia
3299 kJ /
788 kcal
Gordura
39 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Dinners
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Sicilian Salad
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Pulled Pork Rolls
30min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Chorizo and Chicken Burgers
20min