Asparagus and Hollandaise Tart
TM6 TM5

Asparagus and Hollandaise Tart

4.6 (9 avaliações )

Ingredientes

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 250 g fine asparagus
  • 190 g unsalted butter, diced
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • 4 ½ tsp lemon juice
    ou 4 ½ tsp vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
4421 kJ / 1057 kcal
Proteína
24.3 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gordura
87.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas