Dispositivos e acessórios
Asparagus and Hollandaise Tart
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
salt½ tsp
Topping
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
4 ½ tsp vinegarlemon juice4 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.3 g
Energia
4421 kJ /
1057 kcal
Gordura
87.2 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Courgette Omelette
40 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Salmon Fishcakes
1 Std. 50 Min
Pommes Dauphine
2 Std. 10 Min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 Min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 Std. 20 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Chocolate Peach Trifle
1 Std. 20 Min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min