Dispositivos e acessórios
Russian Beetroot Salad
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Liver Cake
1h 50min
Borscht
50min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Pumpkin and Quince Soup
1h