Dispositivos e acessórios
Russian Beetroot Salad
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Venison and Potato Goulash
50min
Avocado and Basil Dressing
10min
Mini Vegetable Frittatas
35min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Beetroot Salad
10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pink Salad
10min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Super Quick Broccoli Salad
5min