Dispositivos e acessórios
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
Preparação 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
Coconut crumbs
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
28.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
1425.9 kJ /
1188.2 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shakshuka
50min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Gin and lime pie
3h 10min
Taleggio cheese sauce
10min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Cheesecakes in jars
4h
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min