Dispositivos e acessórios
Salmon filo spiral
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
896.1 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Gordura
57 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Pumpkin tart
2h 15min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Prawn saganaki with feta
35min
Eggplant rotolo
1h 40min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Fresh tomato tart
40min
Salmon en croute
50min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min